Jonatha Brooke (US)

Onsdag 2. oktober 2019

Der er helt nye sange og kendte klassikere, når den amerikanske singer-songwriter Jonatha Brooke træder ind på Turbinens scene. Den 55-årige sangskriver er kendt og respekteret for sine komplekse harmonier, folk-rockede udtryk og finurlige tekster.

Jonatha Brooke har været i folk-gamet siden 1980’erne, og den 55-årige amerikaner er klar med et helt nyt i foråret 2019. Dét tager hun en trio med til Danmark for at præsentere og kommer i den forbindelse forbi Turbinen. Sangerinden har også lovet at tage klassikerne med i bagagen, så der er både nyt og gammelt.

Jonatha Brooke er kendt og respekteret for sin sangskrivning, og hun er blevet et forbillede for mange singer-songwriters rundt omkring på grund af sine gribende tekster og komplekse harmonier.

Sangerinden har tidligere spillet med i The Late Show med David Letterman, hun har skrevet musik til Katy Perry og Disney-film, og hun er nyligt kåret som Årets Kvindelige Artist ved International Acoustic Music Awards. Hendes bedrifter taler for sig selv. Det gør hendes sange også. Og du kan høre dem live på Turbinen i efteråret.

Jonatha Brooke tager et stjernespækket hold af musikere med sig på Turbinen. Sean Driscoll spiller både guitar og synger, som han har gjort det med Sting, Lionel Richie, Bryan Adams og Gary Burton. På vokal og percussion er Jo Lawry, der i mere end 10 år var Stings korsanger, og som også har arbejdet med Peter Gabriel fra Genesis og Paul Simon.