Johnny Cash Roadshow – Man in Black

Torsdag 4. november 2021

“[Showet er] totalt autentisk på en måde, hvor det ikke engang føles som en hyldest. Clive gengiver min bedste­far PRÆCIS, som han var.” – Caitlin Crowell, barnebarn til Johnny Cash og June Carter

Oplev historiske hits som ’Ring of Fire’, ’Walk the Line’ og ’Man in Black’ i verdens eneste hyldestshow til Johnny Cash, som Cash-familien har blåstemplet – og ikke mindst rost til skyerne!

Første gang Johnny Cash spillede ’Man in Black’, var det foran universitetsstuderende, og sangen var så ny, at han måtte læse sangteksten fra små kort. Som han slog den sidste akkord, fløj publikum op i et stående bifald – og fra den dag var Johnny Cash ”The Man in Black”.

Spol 50 år frem – og interessen for den Arkansas-fødte amerikanske folkehelt og hans musik er ikke svundet en tomme. Det er derfor, Johnny Cash Roadshow med rutinerede Clive John i front i 15 år har kunnet begejstre publikum. Nu er Clive sammen med et velspillende liveband tilbage med en hyldestkoncert, der som den eneste af sin art har den nulevende Cash-families fulde opbakning.

Clive Johns baryton-stemme er en superb homage til Johnny og komplementeres af den talentfulde Emily Heighway i rollen som June Carter Cash, hustru og duetpartner. Teatershowet er et must-see for alle fans af Cashs musik og byder på genhør med klassikere som ’A Boy Named Sue’, ’Walk The Line’ ’Ring of Fire’ og selvfølgelig ’Man in Black’.