Jan Hellesøe – FORFØRT

Få billetter
Torsdag 31. oktober 2019

Mød Danmarks dygtigste manipulationsekspert Jan Hellesøe på Værket i et helt nyt show, 'FORFØRT', hvor manipulatoren med hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter kigger på begrebet forførelse i alle dets betydninger.

Jan Hellesøe er ikke bare kendt for DR3s underholdende program ”Fuckr med dn hjrne”, hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han har også med stor succes været vært på tv-programmerne “Hypnodating”, “Det perfekte kup” og senest “Manipulator”.

Det er fire år siden, Jan Hellesøe sidst var på turné, men manipulatoren er klar med helt nyt materiale, hvor han udforsker begrebet forførelse på alle mulige, tænkelige måder.

Selv siger Hellesøe om showet: “Mange spørger, om det, jeg laver i tv, også kan laves på en livescene. Nu er der mulighed for selv at opleve det. Jeg har i sinde at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse, de sent glemmer.”

Manipulatoren benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner til at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner men en imponerende viden om, hvordan man manipulerer med hjernen.

Foruden sine prisvindende tv-programmer har Jan Hellesøe  desuden optrådt for kongehuset, og i 2018 var han sammen med hjerneforsker Peter Lund Madsen på turné landet rundt med showet “2 hjerner 1 show” om manipulation og den menneskelige hjerne.

Til efteråret kan landets førende mentalist opleves live i Værkets koncertsal i et forførende show.