Jan Gintberg – Død eller Leende

Torsdag 25. november 2021

Dansk comedys speedsnakkende enspænder Jan Gintberg er tilbage! I sit nye show vil han få os alle til at se livet i øjnene og vælge mellem latter eller et trist liv i sort/hvid.

Glæd dig til igen at opleve Jan Gintberg på scenen, når han i efteråret drager ud med et helt nyt onemanshow – Død eller Leende. Selvom Gintberg er en af vores absolutte mestre, når det kommer til at krølle verden og hverdagen gennem et komisk filter, har det alligevel været lidt ekstra udfordrende at skrive det nye show.

– Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig, eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien!

Heldigvis er det lykkedes Gintberg at gøre netop det, og Død eller Leende bliver et stærkt satirisk, men også personligt show – med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed – og selvfølgelig det evigtaktuelle forhold mellem mænd og kvinder.

– Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud!

Fang Jan Gintberg i efteråret ’21 på Værket.