Jacob Taarnhøj – Krøllehjern’

Få billetter
Torsdag 26. august 2021

Forestillingen har fået ny dato - 26. august 2021 - som følge af de forlængede corona-restriktioner for indendørs kultur. Billetkøbere har fået direkte besked.

I foråret 2021 kan du få krøllet din hjerne af en af Danmarks mest fremadstormende komikere, Jacob Taarnhøj, der er klar med sit andet onemanshow. 

Du kender ham fra Stormester på TV2 og for sin første Comedy Special i 2018, der kan ses på TV2 Play. Ordekvilibristen Jacob Taarnhøj har en helt særlig og surrealistisk fortællestil, der gør hans shows til en unik oplevelse. Danskerne fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 vandt Talentprisen ved ”Zulu Comedy Galla”, og har ligeledes i mange år været en af de drivende kræfter bag standup-scenen vest for Storebælt.

Selv beskriver Jacob Taarnhøj sit show:
Onemanshowet Krøllehjern’ er Jacob Taarnhøjs andet onemanshow og hans første onemanshow siden hans seneste onemanshow, der samtidigt var hans første onemanshow, og på det tidspunkt eneste onemanshow, indtil hans nyeste onemanshow, onemanshowet Krøllehjern’.

Krøllehjern’ er et onemanshow, hvor man allerede i presseteksten mærker Jacob Taarnhøjs store erfaring med og intuitive fornemmelse for at skrive skoleopgaver med minimumskrav til tegnsætningen. Det er en rutschebanetur gennem den loopede tankegang, der har skaffet Jacob Taarnhøj adgang til nogle af landets fineste og mest anerkendte jobcentre.

Gør jer klar til en indsigtsfuld, transcenderende og livsbekræftende rejse gennem store tidløse og presserende emner, såsom, men ikke mindst, og i særdeleshed. Krøllehjern’ indeholder desuden praktiske og nemme-at-gå-til løsninger på Klimakrisen, Israel-Palæstinakonflikten og bølge/partikel-dualiteten.

Gør jer klar til Krøllehjern’ med Jacob Taarnhøj i Store Sal!