Jacob Dinesen

Lørdag 19. november 2022

Jacob Dinesen tager sit nyeste album og sit store bagkatalog med sig, når han sammen med sit band skaber rockmagi i Ridehuset!

Jacob Dinesen startede sin karriere som 13-årig på og omkring Tønder Festivalen. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson-guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live publikum.

Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den dybe røst, der nu modtager guld & platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder og festivaller i hele landet.

Han har været en produktiv herre med solide og velstøbte udgivelser siden sin debutplade i 2015, og har bevæget sig i en mere rocket retning med sit 5. studiealbum ’The Joker’s Hand’, der blev udgivet i efteråret 2021 og bl.a. modtog 4 flotte stjerner i GAFFA. På albummet synger han både duet med sin mentor og gode ven, den anerkendte britiske folkemusiker, Allan Taylor, og på det intense nummer ’How Can I Keep From Singing’ synger han sammen med Sebastian Wolff (frontmand i bandet Kellermensch), som GAFFA bl.a. skriver følgende om: ”Det er ganske enkelt forrygende rock med to desperate vokaler og tryk på en guitarstøjende melodi.”

Så du kan godt begynde at glæde dig. Alle ingredienser er tilstede for at skabe rockmagi i Ridehuset: et spritnyt album, en kæmpe sceneproduktion, sultne musikere og en rastløs artist, der er mere end klar til at skrue op for forstærkeren.