Jacob Dinesen

Få billetter
Torsdag 14. november 2019

Sanger og sangskriver Jacob Dinesen har været utrolig eftertragtet de sidste par år efter gennembrudsalbummet 'Brace Against the Storm' fra 2016. I efteråret '19 kan han opleves med band i Ridehuset til en aften i americana-rockens tegn og unge Dinesens store, markante stemme.

2017 blev for den dengang 22-årige Jacob Dinesen det helt store gennembrud. Med udgivelsen af sit andet studiealbum ‘Brace Agaisnt The Storm’ kom Dinesen næsten ud af ingenting og tog landets spillesteder og musikelskere med storm – med totalt udsolgte indendørskoncerter.

Dinesen blev et varmt navn, der gav 100 koncerter på baggrund af gennembruddet og singler som ‘Roll With Me’ og ‘Jessie’ erobrede radiofladerne – især hos P4. Fans måtte se lidt langt efter at opleve unge Dinesen i 2018, hvor det ‘kun’ blev til et par store arena-shows i Jylland og København. Men i 2019 er han på landevejen igen og har taget et forrygende band med sig.

Sammen lægger de vejen forbi Værket og Ridehuset til en fantastisk aften med de engagerende og intime sange med de nærværende temaer, som den afdæmpede sønderjyde har skabt i sit americana-rock-univers.