I’ll Be Damned – BAEST – Prevail

Fredag 28. september 2018

De riff-snilde randrusianere fra Prevail er del af trekløveret til denne metalfest af den helt tunge slags i Turbinen. Cremen af ny, dansk heavy metal indtager salen og garanterer ømme headbang-muskler dagen derpå!

Der er dømt lokalt dødsmetal i form af Randers-drengene fra Prevail i Turbinen denne aften. De randrusianske riff-snedkere er et af tre bands, der går på scenen, når Turbinen har fornøjelsen af at slå dørene op til  en metal-aften af den helt tunge slags med noget af det ypperste nye danske metal.

Dødsmetalbandet Prevail er stiftet af tidligere medlemmer af det legendariske danske folk-metalband, Svartsot, nemlig Claus Gnudtzmann på vokal og Michael Lundquist på guitar. I begyndelsen af marts splittede bandet med forsanger Claus, men har allerede fundet afløseren. Michael Olsson fra bl.a. Blood Eagle er brølet udadtil, når bandet kommer med deres debutalbum fra 2016, War Will Reign, i bagagen, som høstede ti ud af ti kranier hos heavymetal.dk.

BAEST blev af samme heavymetal.dk fremhævet sidste år som Danmarks nye, store metal-håb. Det er god, gedigen dødsmetal med homage til thrashen og distortionpedaler på overarbejde. Aarhus-bandet blev etableret i 2015, men har allerede høstet anmelderanerkendelse for deres ambitiøse live-optrædener, der har taget dem til blandt andet Copenhell, Royal Metal Fest og Roskilde Festival.

Med inspirationskilder som AC/DC, Pantera og Rage Against The Machine er I’ll Be Damned garant for potent og beskidt hard ‘n’ heavy med melodi og groove. Bandet udgav i 2017 det selvbetitlede debutalbum og har i løbet af foråret været på deres første internationale tourné. I’ll Be Damned spås til at blive Danmarks næste internationale metalnavn, og vi er glade for at kunne præsentere dem og resten af line-up’et, når Turbinen slår dørene op til aften i tungmetallens tegn.