Ikke noget pis

Onsdag 13. marts 2024

Det Kongelige Teater og holdet bag succesforestillingen ’PIS’ er tilbage med ny, skarp komedie, der stiller spørgsmålet: Hvordan går det, mand?

En ny fortælling om manden og hans humør presser sig på. Hvad har manden at byde på, og hvem har brug for ham? Hvordan synes han egentlig selv, det går?

Det er femten år siden skuespillerne Lars Mikkelsen, Janus Nabil Bakrawi, Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen og Henrik Prip sammen med Kamilla Wargo Brekling satte manden under lup i succesforestillingen ’PIS’, som blev kåret til årets bedste turnéforestilling. Dengang måtte manden forholde sig til voksenlivets forpligtelser, småbørn, karriere og selvfølgelig kvinden.

Nu mødes holdet igen i en forandret verden. Der er sket meget siden sidst. Hvor er manden nu? Har der mon sneget sig en dødsangst ind? Og hvad med selvrefleksionen?

Den Reumert-vindende instruktør Kamilla Wargo Brekling skriver og instruerer en skarp komedie om at være mand i dag på baggrund af de fem skuespilleres egne fortællinger, refleksioner og oplevelser.

Holdet bag
Iscenesættelse: Kamilla Wargo Brekling
Manuskript: Kamilla Wargo Brekling i samarbejde med Karina Dichov Lund og skuespillerne.
Co-instruktør, koreografi og dramaturgi: Karina Dichov Lund.
Scenografi og lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm.
Medvirkende: Janus Nabil Bakrawi, Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen, Lars Mikkelsen og Henrik Prip.


Kender du Randers Teaterforening?
Lær dem bedre at kende ved at tilmelde sig deres nyhedsbrev – og så kan du følge dem på Facebook og Instagram, hvor de blandt andet lægger en masse godt materiale ud om sæsonens forestillinger.