Iggy Pop

Fredag 3. juni 2022

Oplev The Godfather of Punk, når Iggy Pop lægger Store Sal ned til sommer

Vi er oppe blandt legender i den helt tunge ende, når det handler om ingen ringere end ikonet, Iggy Pop, der bringer højspændt energi, punket attitude og ikke mindst sit imponerende katalog af klassikere til Værket.

Iggy Pop har som hovednavn på henholdsvis NorthSide i 2016, Haven Festival i 2017 og Tinderbox i 2018 vist, at man stadig kan smide trøjen og levere medrivende koncerter præget af vildskab og en ukuelig ”lust for life”, selvom dåbsattesten siger 1947. På Værket bliver der næste år mulighed for at komme helt tæt på den levende legende og opleve de rockhistoriske vingesus i mere intime rammer.

Værket vil gerne præsentere rockhistorien live, og Iggy Pop er jo om nogen en levende legende, og hans dagsform er bestemt ikke blevet ringere med alderen. Tværtimod er han stadig nærmest naturstridigt vital på en scene. Der venter publikum en oplevelse af de helt store.

Selvom debutalbummet med The Stooges udkom tilbage i 1969, hvor det satte nye standarter for, hvor rå og energisk guitarrock kunne være, har Iggy Pop holdt sig relevant gennem hele karrieren via blandt andet samarbejder med David Bowie i 70’erne, Queens of the Stoneages Josh Homme på comebackpladen ”Post Pop Depression” fra 2016 og Underworld, som han udgav ep’en ”Tea Time Dub Encounters” med i 2018.

Koncerten præsenteres i samarbejde med DTD Group og med støtte fra Randers Eventsekretariat.