The Human League – Dare 40

Søndag 21. november 2021

Koncerten med The Human League er desværre aflyst – alle billetkøbere er informeret.

Koncerten med The Human League d. 21. november er desværre aflyst. Det er vi naturligvis rigtig kede af, og vi beklager mange gange.

Alle der har købt billetter online, vil automatisk få pengene refunderet. Pengene vil blive overført til det betalingskort, hvormed billetterne er købt. Der kan være forsinkelse på overførslen på grund af travlhed, så påregn op til 3-4 uger.

De kunder, der ikke har købt billetter online, kan selvfølgelig også få pengene tilbage – helt frem til og med 15. oktober 2021 – på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit bank registrerings- og kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit bank registrerings- og kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem.

Værkets billetsalg har åbent alle ugens dage fra 11.00 – 18.00.

De bedste hilsner

Værket