Hr. Skægs Hotel

Lørdag 29. februar 2020

Gør dig klar til et eventyrligt møde med sproget på Hr. Skægs Hotel fuld af gæster fra hele verden, som Hr. Skæg må lære at tale med, selvom alle har forskellige sprog.

Hr. Skæg har siden 2008 huseret i DRs Ramasjang-univers som en af de mest populære figurer, og på tv-skærmen har han lært de mindste om bogstaver og tal. Nu er jam klar med et helt nyt live-show, ’Hr. Skægs Hotel’, hvor han udforsker sprog som engelsk.

På Hr. Skægs Hotel er der gæster fra hele verden. Men hvordan bliver man venner med dem, når de ikke forstår dansk, eller man ikke forstår, hvad de siger. Sammen med Danmarks klogeste publikum og sin gode ven, Hr. Vinter, kaster Hr. Skæg sig alligevel ud i forsøget og finder ud af, at engelsk ikke er svært, som man skulle tro.

I Hr. Skægs Hotel handler det som altid om at lære, men det handler først og fremmest om at have det sjovt! Derfor er showet designet til at give børnene succesoplevelser med læring, og så er det selvfølgelig proppet med ørehængende, spritnye sprogsange.

Fra 2-99 år.