Hit med 80’erne

Fredag 23. oktober 2020

Hit med 80'erne - ja, bare kom med dem! I 2020 skruer Turbinen og Hit med 80'erne endnu en gang på tidsmaskinen tilbage til danskrockens guldalder.

Glæd dig til genhør med de dekade-definerende sange fra dengang, kalenderen havde et otte-tal på tiernes plads, og creperet hår, skulderpuder og Jane Fonda var uundgåeligt.

I mere end 25 år har Hit med 80’erne været Danmarks mest populære 80’er-band. Det er som om, 80’erne og sangene fra det dramatiske årti er fuldstændig uopslidelige. Hele Danmark skrålede “Indianer”, “Jeg Elsker Dig” og “Afrika”- og den dag i dag, står sangene endnu. Hit med 80’erne spiller alle de sange, der betød så meget for så mange. Dengang. Og stadig gør det i dag.
Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt.

De sidste tre år har Turbinens tidsrejse været totalt og aldeles udsolgte flere måneder i forvejen. Vi er derfor glade for at kunne præsentere endnu en aften med nostalgisk 80’er-stemning og udødelige hits i 2020!

_

OBS – Koncerten med Hit Med 80’erne er rykket fra Turbinen op i Ridehuset på grund af højt deltagerantal og corona. I Ridehuset kan vi sagtens leve op til de nuværende corona-restriktioner og dermed gennemføre en koncert, der ellers var truet af aflysning. Værket har fået lavet nogle gode, sikre rammer for koncerten i Ridehuset, der fuldt ud lever op til gældende regler.

Da stående koncerter ikke er tilladte i øjeblikket, bliver Hit med 80’erne derfor siddende ved unummererede pladser på stolerækker.

Koncerten med Hit med 80’erne er en del af Spil Dansk Ugen 2020. Hvert år i uge 44 hyldes den danskproducerede musik af landets producere, sangskrivere og komponister. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale hovedarrangører. Læs mere på www.spildanskranders.dk.