Hit med 80’erne

Fredag 15. november 2019

Der er atter dømt nostalgi og mega-fest, når det fabelagtige 80'er-fest-band 'Hit med 80'erne' tager Turbinen med tilbage til Schumacher, Schlüter og Elkjærs årti.

Glæd dig til genhør med de dekade-definerende sange fra dengang, kalenderen havde et otte-tal på tiernes plads, og creperet hår, skulderpuder og Jane Fonda var uundgåeligt. Herhjemme kunne værter som Dan Rachlin og Kim Schumacher præsentere tidens lyd med numre fra bl.a. Dodo and the Dodos, RayDeeOhh og Rocazino.

Her, 30-40 år senere, har 80’ernes store musik og sange stadig gang på jord og masser af trofaste lyttere og fans. Og de kan godt begynde at glæde sig til november, hvor det fabelagtige 80’er-fest-band ‘Hit med 80’erne’ igen laver Turbinen om til én stor glædelig gensynsfest med den musik, der fyldte de danske øregange tilbage i 80’erne.

‘Hit med 80’erne’ har mere end 25-års erfaring med at skabe nostalgisk 80’er-stemning, og de sidste to gange, de har besøgt Randers og Turbinen har der været udsolgt af billetter til kæmpefesterne. Vi glæder os til november og til et genhyr med de gode gamle 80’er-hits.