Hello Again – The Neil Diamond Songbook

Lørdag 11. november 2023

Oplev en herligt ekvilibristisk fejring af Neil Diamonds store sangskat med dette hold af respekterede og dygtige musikere, der sammen udgør ’Hello Again – The Neil Diamond Songbook’.

Den amerikanske sanger og sangskriver Neil Diamond er kendt og elsket verden over, og har solgt flere end 130 millioner albums på verdensplan, hvilket gør ham til en af de bedst sælgende artister nogensinde.

Igennem årene har han beriget os alle med sin dejlige musik og levereret en perlerække af uforglemmelige hits, tænk blot på sange som ’Cracklin’ Rosie’, ’Song Sung Blue’, ’Longfellow Serenade’, ’Girl, You’ll Be A Woman Soon’ og – ikke mindst – den absolut legendariske ’Sweet Caroline’.

Neil Diamond er desværre stoppet med at spille koncerter på grund af svigtende helbred, men i kulissen står denne gruppe musikere, som på alle fronter kan levere varen med det anmelderroste hyldestshow ’Hello Again – The Neil Diamond Songbook’, der oplever kæmpesucces over hele kloden, og som strutter af musikalitet, tårnhøj kvalitet og ægte livsglæde.

Derfor er vi også virkelig glade for at kunne præsentere showet i vores Store Sal for alle jer Neil Diamond-fans. Hyldestshowet spiller kun tre steder i Danmark, hvor man enten skal bo tæt på Sønderborg, Ringsted og så Randers, hvis man skal have fornøjelsen.

Så kom og vær med til en festlig fejring af Neil Diamonds store sangskat, hvor stemningen bliver løftet yderligere ved brug af billeder, video og diverse fortællinger undervejs – alt sammen til at forstærke den helt særlige Neil Diamond-magi, vi alle elsker.