Halløj

Onsdag 12. oktober 2022

Den fire gange Reumert-nominerede dramatiker, satiriker, instruktør og skuespiller, Jacob Morild, præsenterer endnu en solocabaret i rækken af samtids-satiriske ytringer, som han i Cafe Liva-regi har stået for de sidste efterhånden 30 år.

Igen er det med omdrejningspunkt i sin egen generations genvordigheder og tåbeligheder, som lyser mere og mere op i en verden, hvor de yngre generationer – heriblandt hans egen generations børn – stiller større og større og kraftigere og voldsommere spørgsmålstegn, ved han og hans jævnaldrendes forvaltning af Klimaet, Kloden og dem selv i deres voksne liv.

Alt imens han selv har haft travlt med over et halvt livs sammensurium af rigtige meninger, politisk korrekthed, krænkelser i alle former, kystbane-socialisme, ny-liberalisme, friværdi, pensionsopsparinger og generel umådeholden selvoptagethed.

Solocabaretten er vanen tro skrevet og instrueret af Jacob Morild selv, som også står mutters alene på scenen.

Producent: Café Liva.

Cabaretmenu
Det er muligt at tilkøbe en 2-retters cabaretmenu via Restaurant Madværkets hjemmeside. Cabaretmenuen består af braiseret tværreb med grov rodfrugt-mos og romfromage til dessert. Pris 210 (Menuen serveres kl. 18.30 i Turbinen. Drikkevarer kan købes i baren).