Håndværk – udstilling v/ Christian Simmelsgaard

Torsdag 9. aug. 2018 - mandag 3. sep. 2018

Udstillingen "Håndværk" udgøres af bronzeafstøbninger af musikerhænder, der normalt sidder på håndleddene af Randers Kammerorkesters folk. Fra august til september kan den opleves gratis i Værkets foyer i forbindelse med dirigent og orkesterchef David Riddells 25 års-jubilæum og tilhørende jubilæumskoncert.

Der er hænder på programmet – nærmere betegnet musikerhænder – når udstillingen “Håndværk” indtager Værkets foyer i sensommeren. Den lokale kunstner og metalstøber Christian Simmelsgaard har i bronze afbildet hænderne på musikere fra Randers Kammerorkester og udstiller dem i sensommeren i Værkets foyer. Det sker i forbindelse med 25 års-jubilæet for Randers Kammerorkesters dirigent og orkesterchef, David Riddell.

Udstillingen blev til, da Christian Simmelsgaard fik idéen om at lave en afstøbning af sin kæreste – nu kone – Marianne Leth, der er fløjtenist hos Randers Kammerorkester. Det greb hurtigt om sig, og resten af Kammerorkesterets hænder blev derefter støbt i bronze.

Ud over udstillingen i foyeren afholdes der også en storslået koncert for at markere David Riddells jubilæum. Den løber af stablen 15. august, og du kan læse mere om den koncert lige her.