Gunhild Carling

Tirsdag 26. januar 2021

Den svenske multikunstner, Gunhild Carling, vender tilbage til Værket og giver koncert med Randers Kammerorkester efter kæmpesuccesen i 2019!

Værkets Koncertsal blev væltet omkuld, da den svenske multi-kunstner Gunhild Carling for første gang optrådte sammen med Randers Kammerorkester i januar 2019. Nu er hun tilbage med et nyt program, hvor hun igen vil demonstrere et sprudlende musikalsk overskud og et boblende humør, hvor musik, dans og show går op i en højere enhed.

Gunhild Carling er vokset op i en stor musikalsk familie, hvor New Orleans- og swingjazzen havde hovedrollen, da hun allerede som helt lille stod med en trækbasun på de svenske scener. I dag mestrer hun et overvældende antal instrumenter – fra trompet over harpe til sækkepibe – og optræder rundt omkring i verden som Sveriges “Queen of Swing” fra de mest berømte jazzklubber i New York til Kongeslottet i Stockholm.

Sammen med Randers Kammerorkester præsenterer Gunhild Carling et overrumplende show ud over det sædvanlige, hvor musikaliteten og den gode musik hele tiden er i centrum. David Riddell dirigerer.

“Serious fun and serious music with Gunhild Carling”
– Broadway World