Dario Campeotto

Tirsdag 26. januar 2021

Aflyst som følge af skærpede corona-restriktioner pr. 13. januar 2021
Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Alle billetkøbere har modtaget direkte besked.

Har du købt din billet online bliver dine penge automatisk refunderet til det betalingskort, du har benyttet ved købet. Der kan være forsinkelse på overførslen på grund af travlhed.

Har du købt billet på anden vis, kan du selvfølgelig også få dine penge tilbage – helt frem til og med 28. februar – på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit registrerings- og kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto snarest muligt.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit registrerings- og kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto snarest muligt.

Værkets billetsalg er i øjeblikket lukket og det er derfor ikke muligt at møde fysisk op. Kontakt os i stedet på billet@vaerket.dk.

Vi beder jer om ikke at kontakte os yderligere, men væbne jer med tålmodighed.

 

 

Randers Kammerorkester har følgende besked:
At planlægge koncerter er til stadighed en dans med coronaen. Tirsdag den 26. januar 2021 kl. 19.30 skulle den svenske multikunstner Gunhild Carling have optrådt sammen med Randers Kammerorkester. Hun er imidlertid bosat i Californien, og på grund af de nuværende forhold er det ikke muligt for hende at rejse ind og ud af USA.

Randers Kammerorkester har arbejdet intensivt for at finde en erstatning på niveau med Gunhild Carling, og det er med stort held lykkedes at engagere den legendariske sanger og showman, Dario Campeotto. Med Campeotto på scenen i selskab med Randers Kammerorkester og David Riddell er der lagt op til en stor aften, som byder på en farverig buket fra Campeottos repertoire og en perlerække af iørefaldende og populære orkestrenumre.

Dario Campeotto står for musikalitet på et højt plan, charme og en stemme, der formår at fortolke Angelique, så ethvert hjerte bliver rørt. Derfor ser Randers Kammerorkester sammen med Dario Campeotto frem til en aften lidt ud over det sædvanlige.

_

Værkets Koncertsal blev væltet omkuld, da den svenske multi-kunstner Gunhild Carling for første gang optrådte sammen med Randers Kammerorkester i januar 2019. Nu er hun tilbage med et nyt program, hvor hun igen vil demonstrere et sprudlende musikalsk overskud og et boblende humør, hvor musik, dans og show går op i en højere enhed.

Gunhild Carling er vokset op i en stor musikalsk familie, hvor New Orleans- og swingjazzen havde hovedrollen, da hun allerede som helt lille stod med en trækbasun på de svenske scener. I dag mestrer hun et overvældende antal instrumenter – fra trompet over harpe til sækkepibe – og optræder rundt omkring i verden som Sveriges “Queen of Swing” fra de mest berømte jazzklubber i New York til Kongeslottet i Stockholm.

Sammen med Randers Kammerorkester præsenterer Gunhild Carling et overrumplende show ud over det sædvanlige, hvor musikaliteten og den gode musik hele tiden er i centrum. David Riddell dirigerer.

“Serious fun and serious music with Gunhild Carling”
– Broadway World