Grevinde Alexandra – foredrag – Min Lykkelige Rejse

Tirsdag 22. januar 2019

Grevinde Alexandra lader publikum komme tæt på med nyt foredrag, der beskriver den rejse, hun har været på for at komme til at føle sig hjemme i Danmark og i at være dansk. Den tidligere prinsesse af Danmark har en ny bog på gaden, hvor hun er rejst ud for at møde Danmark, men også blev klogere på sig selv i processen.

Grevinde Alexandra af Frederiksborg har begået en ny bog – Mit Lykkelige Land – der er en kærlighedserklæring til Danmark og skildrer hendes rejse udi at blive en lykkelig dansker.  Bogen er også en personlig fortælling om, hvordan hun blev prinsesse og mor, og hvad alt det og Danmark betyder for hende. I bogen er hun rejst rundt i hele landet og har mødt virksomheder, øboere, vinterbadere og eksperter udi dansk kultur.

Med udgangspunkt i bogen og hendes personlige erindringer besøger grevinde Alexandra Værket i det nye år med foredraget ‘Min Lykkelige Rejse’. Foredraget er delt op i to dele:
Den første del er Alexandra, der selv har ordet og gelejder os igennem rejsen, erindringerne og refleksionerne, der er opstået i bogens kølvand. I anden del åbner grevinden op for en samtale- og spørgesession, hvor hun efter bedste evne vil svare på de spørgsmål fra publikum, som hun kan nå.

Kom med tættere på en interessant person med en mindst lige så interessant historie på hjerte, når grevinde Alexandra holder foredrag på Værket.