Grarup Allstars

Fredag 10. februar 2023

Kom og oplev et stjernehold af Danmarks bedste live-spillende soul- og bluesmusikere!

Grarup Allstars er et vaskeægte live-band. Et band der lader sig føre af musikken, hinanden og stemningen hos publikum, fremfor alt for mange forudaftalte ting. Det har de både koncertgængernes og anmeldernes lovprisninger om – og kan endda også fremvise en Danish Music Award-pris, da de i 2019 vandt kategorien ’Årets Blues Livepris’.

Med Danmarks soulsax nr. 1 Niels Mathiasen fra Gnags og Poul Krebs, super-ekvilibristen Uffe Steen på guitar, Johnny Madsens bundsolidt svingende bassist Niels Nello Mogensen, lokale Esben Bachs virtuose trommespil, Rasmus Stenholms brusende orgel-power (arvtager efter Palle Hjorth) – og ikke mindst sanger Margrete Grarup med den enestående soul/blues-vokal – lover vi, at det bliver en helt særlig aften i livemusikkens tegn!

Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez, siger om Grarup Allstars’ forestående besøg:

”Hvis man er til blues og soul (og hvem er ikke det?), er der masser af tunge kalorier at komme efter hos sublime Grarup Allstars, hvor Allstars-navnet i dén grad giver mening. Det grænser til det umulige ikke at lade sig rive med af det blændende sammenspil mellem kapaciteter som Uffe Steen, Niels Mathiasen og Rasmus Stenholm for bare at nævne nogle få – samt naturligvis forsanger og uomtvistelige omdrejningspunkt, Margrete Grarup, hvis uovertrufne fornemmelse for genren får det til at drive ned ad væggene med ufortyndet blues og soul.”