Gasolin’ Auktion

Lørdag 30. marts 2019

Masser af bemærkelsesværdige ting fra sandsynligvis verdens største Gasolin'-samling ryger under hammeren ved kæmpe auktion i Værkets Ridehus, der også byder på koncert med tidl. Gasolin'-medlem.

Da en af Kim Larsens og Gasolin’s allerstørste fans overhovedet, der var bosat i Hadsten, gik bort for tre år siden, efterlod han sig en omfattende samling med omkring 2.000 effekter bestående af plader, merchandise og samlerobjekter fra bandets karriere. Nu sættes hele herligheden på auktion, og et udvalg af effekter fra, hvad der sandsynligvis er verdens største Gasolin-samling, bliver sat til auktion i Værkets Ridehus arrangeret af Memphis Mansion og Campen Auktioner.

Effekterne fra Gasolin’-samlingen, der ryger under hammeren i Ridehuset, spænder over alt fra instrumenter til plakater og platin-, guld- og sølvplader. En af de helt store kronjuveler i samlingen er en eftertragtet Gasolin’-plade, der kun eksisterer i dette ene eksemplar. LP’en blev trykt som en test for Gasolin’s pladeselskab, der vurderede, at den alligevel ikke skulle udgives. Det er derfor den eneste af sin slags i hele verden, og den finder sin vej ind i Ridehuset til auktionen.

Dørene til Ridehuset åbner kl. 10.00 om formiddagen med eftersyn, hvor de udvalgte samleobjekter kan opleves indtil kl. 13.00, hvor selve auktionen går i gang.
Den fortsætter indtil kl. 16.00 og herefter er der udlevering af de købte effekter.

Søren Berlev & Berlevs Rock ‘n’ Roll Hotel
Forud for auktionen er det muligt at opleve én af dem, det hele handler om. Søren Berlev tidl. trommeslager i Gasolin’ kommer med sit nye band Berlev Rock ‘n’ Roll Hotel forbi auktionen og spiller noget fra deres seneste album fra efteråret 2018: ‘You Can Make It!’.

Koncert fra ca. 11.00 – 12.00.

Billettyper
Der er to forskellige billettyper til Gasolin’-auktionen i Ridehuset – en nummereret siddeplads og en ståplads.

Siddeplads-billetten giver adgang til Ridehuset fra kl. 10.00 og en siddeplads forrest i salen under auktionen. Indeholder også det særlige auktionsprogram.
Auktionsprogrammet udleveres ved indgangen til Ridehuset på auktionsdagen.

Ståplads-billetten giver adgang til Ridehuset fra kl. 10.00 og en ståplads bagest under auktionen.

Har du købt ståplads-billetter, er det muligt at tilkøbe det særlige auktionsprogram ved indgangen.

Siddeplads-billet inkl. program: 399,-.
Ståplads-billet: 129,-.