FrokostJazz – Veronica Mortensen

Lørdag 11. februar 2023

Værket kombinerer forkælelse til øregange og gane med Frokostjazz, når der er jazz og lækker frokost i Foyeren.

Veronica Mortensens varme og afslappede stil er højt elsket af publikum overalt, og anmeldere roser hendes udgivelser og livekoncerter til skyerne. Stilistisk bevæger hun sig i den nordiske jazzgenre og hendes fem albums i eget navn består hovedsageligt af egne kompositioner.

Gennem årene har hun spillet en lang række koncerter i ind- og udland, samt gæsteoptrådt i et utal af Big Bands, deriblandt DR Big Bandet og Aarhus Jazz Orchestra. Veronica Mortensen er både en skattet sangerinde og en begavet sangskriver, hvilket bl.a. har indbragt hende et hæderslegat af komponistforeningen Danske Populær Autorer.

Med sig på scenen har hun de tre dygtige musikere Mads Bærentzen (piano), Morten Ramsbøl (bas) og Rasmus Lund (trommer), der tilsammen vil fortolke Veronicas melodiske kompositioner.

Lineup
Veronica Mortensen – vokal
Mads Bærentzen – klaver
Morten Ramsbøl – bas
Rasmus Lund – trommer


Kom med til vores hyggelige og traditionsrige FrokostJazz, hvor du først får serveret en lækker frokosttallerken fra Restaurant Madværket, og dernæst kan læne dig tilbage og nyde en fabelagtig jazzkoncert på Foyerscenen.