FrokostJazz – Malene Mortensen

Søndag 31. januar 2021

Aflyst som følge af skærpede corona-restriktioner pr. 13. januar 2021
Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Dine billetter er automatisk gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge tilbage – helt frem til og med 1. juni 2020 – på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

Værkets billetsalg er lukket frem til og med 10. maj, men vi ekspederer stadig refusioner løbende.

Vi beklager generne og håber på tålmodighed og forståelse.

Pas på jer selv og hinanden.
Værket

_

Forkæl både øregange og smagsløg med FrokostJazz på Værket – Den danske jazz-sangerinde Malene Mortensen er aktuel med en plade-cadeau til Kai Normann Andersen. Nyd hende i en fantastisk kvartet i foyeren.

Den danske jazz-sangerinde Malene Mortensen startede sin karriere i 2001 i talentprogrammet ’Stjerne for en Aften’. Siden har hun udgivet 11 albums i eget navn – og det seneste, ’At Elske er at Leve, udgav den konservatorieuddannede sangerinde sidste forår. Pladen er en stor cadeau til en af de mest betydnings-fulde danskere nogensinde, komponisten Kai Normann Andersen, og hans mesterlige melodier. Glæd dig til vellydende gengivelser af noget af det ypperste fra den danske sangskat med Malene Mortensen, der fylder foyeren med sin jazzede stemme akkompagneret af klaver, bas og trommer.