FrokostJazz – Ken Norris Quartet

Søndag 24. september 2023

Værket kombinerer forkælelse til øregange og gane med FrokostJazz, når der er jazzkoncert og lækker frokost i Foyeren.

Ken Norris er med begge ben solidt plantet i den amerikanske jazztradition en af de største mandlige croonere i det nordeuropæiske. Hans varme personlighed stråler ud af ham, når han indtager scenen sammen med den øvrige del af kvartetten, der består af dygtige musikere fra den danske/nordiske jazzscene.

Ken har en sjældent hørt evne til at få sin stemme til at blende med resten af orkesteret og sammen sin med sublime teknik og musikalitet, danner det en helhed, der når langt ud over scenekanten! Læg dertil en amerikansk tradition for at ville underholde publikum i en perfekt blanding med den europæiske fordybelse.

Lineup
Ken Norris – vokal
Marko Martinovic – piano
Jakob Lind Lauritsen – bas
Janus Templeton – trommer

Anmelderne siger
”En åbenbaring! En ægte jazzsanger – begavet med en fremragende musikalsk harmonisk sans. Dem der elsker Kurt Elling og Nat King Cole vil ikke blive skuffede.” – Alex Dutilh, Jazzman Magazine, Paris,

”Man opdager med Ken Norris en formidabel sanger med en overraskende varierende stemme og med en lethed i alle registre.” – Pierre de Choqueuse, Jazzman Magazine, Paris


Kom med til vores hyggelige og traditionsrige FrokostJazz, hvor du først får serveret en lækker frokosttallerken fra Restaurant Madværket, og dernæst kan læne dig tilbage og nyde en fabelagtig jazzkoncert på Foyerscenen.