Frokostjazz – Jacob Venndts Fabulous Swing Trio

Søndag 20. januar 2019

Entertaineren Jacob Venndt har sammen med sin Fabulous Swing Trio sat sig for at genfinde den gode melodi, den gode tekst og det gode indhold og giver derfor en levende og swingende koncert med numre fra deres egne musikalske samlinger

OBS.: FrokostJazz med Jacob Venndts Fabulous Swing Trio er desværre aflyst på grund af sygdom. Har du købt billet, kan du få refunderet din billet frem til den 17. februar 2019 på følgende måde:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, og medbringe dine billetter, så refunderer Værket billetterne.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

Musiker, skuespiller og entertainer Jacob Venndt og hans Fabulous Swing Trio er på en mission – en jagt. Jagten på melodien, teksten og indholdet. Ifølge trioen er alt dette forsvundet, som tiden er gået, og de går derfor tilbage i tiden i deres musikalske samlinger. På mundharmonika, kontrabas, piano og trommer kigger de mod sangenes storhedstid og gengiver klassikere af Sven Asmussen, Åge Steentoft, Kai Normann Andersen, Bent Fabricius-Bjerre og mange flere.

Til Værkets FrokostJazz-arrangementer kombineres vellydende jazzmusik med velduftende og -smagende frokost fra Café Sven Dalsgaard, som nydes inden koncerten i Foyeren.