FrokostJazz – Emil de Waal feat. Elith ”Nulle” Nykjær

Søndag 25. februar 2024

Værket kombinerer forkælelse til øregange og gane med FrokostJazz, når der er jazzkoncert og lækker frokost i Foyeren.

Sæt kryds i kalenderen, når denne mægtige musikalske triokonstellation på tværs af genrer giver koncert i Foyeren. Elith ”Nulle” Nykjær er en legende med sin klarinet, eminente Emil de Waal på trommer har spillet med stort set alle i Danmark, og svenske multiinstrumentalist Gustaf Ljunggren brillerer med sin musikalitet. Sammen er de ustoppelige!

Nulle er en legende med sin klarinet og sit fantastisk udtryksfulde og swingende spil. Nulle har spillet verden tynd de sidste 50 år bl.a. med sit Verdensorkester og indtaget stuerne i diverse tv-programmer i samarbejde med Poul Nesgaard igennem årene.

Emil de Waals professionelle liv som musiker begyndte, da han i 1987 var med til at stifte “Bagdad Dagblad”. Siden da har han spillet trommer med stort set alt og alle i Danmark, lige fra undergrund over jazz og rock til sommetider mere stuerene genrer i diverse tv-husorkestre.

Gustaf Ljunggren er – ud over at være den tavse svenske kapelmester fra Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen – en fuldstændig fabelagtig musiker, som faktisk kan spille på stort set alle instrumenter. Altid en overraskelse at lytte på.


Kom med til vores hyggelige og traditionsrige FrokostJazz, hvor du først får serveret en lækker frokosttallerken fra Restaurant Madværket, og dernæst kan læne dig tilbage og nyde en fabelagtig jazzkoncert på Foyerscenen.