FrokostJazz – Dahl Lauritsen Lillienskjold Trio

Lørdag 11. november 2023

Værket kombinerer forkælelse til øregange og gane med FrokostJazz, når der er jazzkoncert og lækker frokost i Foyeren.

Christina Dahl, Kjeld Lauritsen og Espen Laub von Lillienskjold udgør denne løsslupne og soulfulde trio. Med udgangspunkt i Christina Dahls kompositioner skaber de musik direkte fra hjertet, der er både groovy og levende samt mildt og vildt.

Christina Dahl er kapelmester og komponerer musik til små og større ensembler. Hun er en af de mest respekterede saxofonister herhjemme. Hun har optrådt i et utal af sammenhænge, og kendetegnes ved hendes unikke klang og lyriske fortolkninger, som sikrer indpas i publikums hjerter.

Kjeld Lauritsen spiller på det store hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer.

Espen Laub von Lillienskjold på trommer har slået sit navn fast på scenen som én af de mest spændende trommeslagere i tiden. Hans legende tilgang og raffinerede måde at komplimentere helheden af musikken på er med til at skabe et helt unikt udtryk.

Lineup
Christina Dahl – saxofon, komposition
Kjeld Lauritsen – orgel
Espen Laub von Lillienskjold – trommer


Kom med til vores hyggelige og traditionsrige FrokostJazz, hvor du først får serveret en lækker frokosttallerken fra Restaurant Madværket, og dernæst kan læne dig tilbage og nyde en fabelagtig jazzkoncert på Foyerscenen.