Fries Before Guys

Lørdag 14. marts 2020

Mød Josephine Kuhn og Nanna Hovgaard - bedre kendt som podcasten Fries Before Guys - når de kommer til Randers og Turbinen med live-showet 'Det bliver mellem os'.

‘Det bliver mellem os’ er et samtale-show, der nysgerrigt undersøger venskabsrelationer i et liv og samfund, hvor parforholdet ofte bliver ophøjet til den vigtigste relation. Hvilken rolle spiller venskabet livet igennem, og er der en grænse for, hvor tæt man kan komme på hinanden som venner?

Siden 2016 har lyttere troligt tunet ind i Fries Before Guys-universet, som det nordjyske venindepar Josephine Kuhn og Nanna Hovgaard har skabt, der er blevet kendt og elsket for at give rørende, rammende og morsomt indblik i deres venskab, og hvordan de oplever at være unge kvinder i dagens Danmark. Som årene er gået, er Fries Before Guys kun blevet mere populær, og i skrivende stund kan den prale af mere end 5 millioner downloads og en nominering for Årets Lyd ved 2019’s Zulu Awards.

I foråret 2019 udgav makkerparret bogen ‘En som os, der strøg til tops hos boghandlere og presse, og som blev opfulgt med en turné rundt med live-shows. Det gav blod på tanden hos makkerparret, og nu er de klar med endnu en omgang live-show på Turbinen til foråret.

Meet & Greet – mød Josephine og Nanna!
Efter aftenens live-show vil der være rig mulighed for at møde Nanna og Josephine, hilse på og nappe en selfie eller stille et spørgsmål om podcasten.