FOREVER – King of Pop

Torsdag 22. februar 2024

Oplev den ultimative hyldestkoncert til Michael Jackson, der som det eneste i verden er blåstemplet af tre af hans familiemedlemmer.

“The show is too good to be true. I thought I saw Michael there …”
Joseph Jackson, far

“It’s not only his talent and his music, on stage, but also his heart. I´d like to see this show on Broadway.”
La Toya Jackson, søster

“The show is great, everyone did a wonderful work.”
Jermaine Jackson, bror

Er du en af dem, der elsker Michael Jacksons enestående musik? Så er denne storslåede hyldestkoncert lige noget for dig, hvor du som publikum kan forvente en aften, hvor du bliver blæst bagover af et show fyldt med talentfulde sangere og dygtige dansere, der helt i Michael Jackson ånd viser den store passion og innovation, som han tilførte indenfor både dansens og musikkens verden.

Showet er en intens rejse gennem Michaels Jacksons største hits og alle de genrer, han arbejdede med lige fra rap og pop til rock, soul og ballader. Alt sammen krydret med en fantastisk iscenesættelse og audiovisuelt design, der understøtter de 21 dygtige artister på scenen, der udgøres af både sangere, musikere og dansere, der giver nyt liv til Michael Jacksons legendariske liveoptrædener og hans ikoniske dans.

Glæd dig blandt andet til at høre sangerne fremføre alle de store hits som: ’The Way You Make Me Feel’, ’Smooth Criminal’, ’Beat It’, ’Billie Jean’, ’Dirty Diana’, ’Bad’, ’Rock With You’, ‘They Don’t Care About Us’, ‘Dangerous’, ‘Thriller’ og mange, mange flere.