Folkeklubben

Få billetter
Lørdag 2. oktober 2021

Dette show har fået ny dato - 2. oktober 2021 - som følge af de forlængede corona-restriktioner for indendørs kultur. Koncertstart er fortsat kl. 21. Billetkøbere har fået direkte besked.

Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall – i folkemunde Folkeklubben – er aktuelle med deres femte album, Børn Af Den Tabte Tid. Til foråret tager de den – og hits som ‘Fedterøv’, ‘Flammende Hjerter’ og ‘Ikke Endnu En Vinter’ – med ind i Værkets Store Sal til et poetisk rock-brag af en koncert.

Med fem album på ni år har Folkeklubben cementeret sig som et af landets mest ambitiøse og produktive rock-orkestre. Deres poetiske, dansksprogede tekstunivers, levende live-optrædener og gadecharme har placeret dem øverst på publikums ønskeliste over hele landet.

Folkeklubben er snart aktuelle med deres femte album, Børn Af Den Tabte Tid, der skal følge op på publikums-, anmelder- og salgssuccesen Sort Tulipan fra 2018. Pladen handler om tiden som en faktor – i det indre liv, i historien og i samfundslivet. Det er blik tilbage på den tid – i Folkeklubbens tilfælde opvæksten i 80’erne – som er en vigtig del af, hvem man er blevet, men som i dag fremstår tabt. Virkeligheden er en anden.

Når vi kigger på vores opvækst i 80’erne på billeder eller ser klip fra datidens tv virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os. Vi er børn af den tabte tid, lyder fra Folkeklubben.

På Værket kan du til marts opleve Folkeklubben og i et poetisk rock-brag af en koncert i Store Sal. Sidst vi havde besøg af Folkeklubben, kvitterede Randers Amtsavis’ udsendte anmelder med
⭐⭐⭐⭐⭐ og roser som blandt andet: De sprudlende folk-rockere understregede fredag aften i Ridehuset deres position som et af Danmarks bedste live-bands.