Fuhlendorff går over i historien – Forår2018

Torsdag 12. april 2018

I 2018 går Fuhlendorff over i historien. Bogstaveligt talt. Han har sat sig for at gennemgå verdenshistorien i to forskellige shows.

Vi giver ordet til Fuhlendorff:

Så er jeg sgu klar med et nyt solo show, “Går over i historien”. I mine tidligere shows er I kommet tættere på min fortid og historie. Nu skal vi noget andet, sådan da. For denne gang har jeg tænkt mig, at vi skal tættere på vores allesammens historie. Jep, jeg har tænkt mig at fortælle hele verdenshistorien.

“Hvorfor fortælle verdenshistorien?”, hører jeg dig tænke. Fordi min datter i bilen, på vej til skole, en morgen spurgte mig, “far, har du altid været her?” Og efter at have kastet mig ud i et kluntet forsøg på at forklare hende verdenshistorien, gik det op for mig, at det ville kræve, at jeg faktisk satte mig ind i det. Så det har jeg gjort. Men i takt med at min viden om emnet blev større, blev datterens spørgsmål dybere. For hvad er vores historie, og findes den andre steder end inde i vores hoveder, og der-for bare noget vi tror. Og hvad med tro, har vi nogensinde haft brug for den, for i dag er løbet da kørt, ikk’? Og lever vi mennesker slet og ret forkert, i forhold til hvad vi er – nemlig jordens klogeste abe?

– Christian


Her kan du læse mere om anden omgang af Fuhlendorffs take på verdenshistorien, der spiller på Værket 1. november 2018. Begge shows kan sagtens ses hver for sig, men det er selvfølgelig dejligt at få det hele med!