Faulty Towers – The Dining Experience

Onsdag 6. december 2023

Kom og nyd en lækker 3-retters middag og en skør, skør aften sammen med Sybil, Manuel og Basil, når Ridehuset danner rammen om en helt særlig ’Halløj på badehotellet’-oplevelse.

Sidst den anmelderroste, interaktive middagsforestilling lagde vejen forbi Værket, var det til stor glæde og moro for samtlige gæster, der havde fornøjelsen af at være gæst for en aften på ’Halløj på badehotellet’. Og nu er muligheden her endelig igen!

At være middagsgæst til den interaktive forestilling ’Faulty Towers – The Dining Experience’ er en enestående og afsindigt sjov oplevelse. Publikum nyder en velkomstdrink og en tre-retters middag, imens Sybil, Manuel og Basil serverer, og det går ikke stille for sig! De tre gakkede personligheder er nemlig lige så kugleskøre, som vi kender dem fra TV-serien, og publikum må forberede sig på lidt af hvert af skøre, afsindige og festlige indslag undervejs.

’Faulty Towers – The Dining Experience’ spilles på engelsk for et begrænset publikum, så det er bare med at sikre dig plads på det skøre badehotel!

Den festlige Faulty Towers-menu
• Velkomstdrink
• Cremet muslingesuppe med fyld af blåmusling, majs og urter
• Dansk gris, variation af selleri, bagt kartoffelmos med urter og sennepssauce
• Chokolade fudge-kage, råsyltede bær og chokoladeganache