Familiekoncert

Lørdag 18. april 2020

Som følge af coronaudbruddet og myndighedernes forsamlingsforbud må Randers Kammerorkesters Familiekoncert desværre aflyses. Billetkøbere får direkte besked.

Alle kunder, der har købt billetter online, vil automatisk få pengene refunderet i løbet af 8 – 10 dage. Pengene vil blive overført til det betalingskort, hvormed billetterne er købt.

De kunder, der ikke har købt billetter online, kan selvfølgelig også få pengene tilbage. Det kan de på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dkog medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

Vi beklager generne og håber på tålmodighed og forståelse.

Pas på jer selv og hinanden.
Værket

_

Carl Quist Møller er trommeslager, forfatter, skuespiller, illustrator og håndtegner, der med en blyant i hånden bl.a. har tegnet og animeret Jungledyret Hugo. Men Carl Quist Møller er især kendt for at fortælle løgnehistorier på DR i “Fjernsyn for dig”.

Med en fabulerende fantasi går historierne i alle retninger både på tv og i de mange noveller, teaterstykker og sangtekster, som han også har skrevet. Den samme evne til at digte og fortælle historier tager Carl Quist Møller med på scenen, når han sammen med Randers Kammerorkester tegner tegninger til musikken.

Mens Carl Quist Møller fortæller og tegner på scenen, bliver tegningerne vist på en stor skærm bag orkestret, så alle kan følge med i billederne, historien og musikken. En koncert for børn, hvor blandt andet historien om Peter og ulven dukker op som både musik og streger på papiret. David Riddell dirigerer.