Elvis – The Legend Lives on

Fredag 7. januar 2022

Dette arrangement var oprindeligt planlagt til januar 2021, men på grund af corona-nedlukning er det flyttet til ny dato - 7. januar 2022. Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Memphis Mansion slår i 2022 igen dørene op til en hæsblæsende Elvis-hyldest med den uforlignelige Las Vegas-showman Frankie Moreno og hans fremragende band på Værket

⭐⭐⭐⭐⭐
“Hvilken fremragende entertainer. Hvilken suveræn dygtig sanger og pianist. Hvilken dynamisk humørspreder! (…) Vi ses forhåbentlig igen næste år, Frankie Moreno”
– Randers Amtsavis 13. januar 2020.
Den amerikanske entertainer og musiker Frankie Moreno tryllebandt hele Store Sal i januar 2020 med sin karismatiske optræden og fantastiske musikalitet. Nu har amerikaneren meldt sin ankomst i 2022 til at fejre Elvis Aaron Presleys fødselsdag på Værket.
Denne gang supplerer han live-musikken med flere blæsere samt et kor, så festen og lyden bliver endnu større.
Frankie Moreno kan bryste sig med syv albums i Top 10, en Emmy-nominering, og udnævnelse til Las Vegas’ ‘Entertainer of the Year’ hele fem gange. Det er med andre ord en gudsbenåedet entertainer – og enorm Elvis-fan – der lægger vejen forbi Randers næste år.