Eks-mænd

Torsdag 28. januar 2021

Aflyst som følge af skærpede corona-restriktioner pr. 13. januar 2021
Alle billetkøbere har fået direkte besked.

På grund af de nuværende restriktioner i forbindelse med coronavirus må Eks-mænd desværre aflyses.

Alle kunder, der har købt billetter online, vil automatisk få pengene refunderet. Pengene vil blive overført til det betalingskort, hvormed billetterne er købt. Der kan være forsinkelse på overførelsen på grund af travlhed og nedlukning.

De kunder, der ikke har købt billetter online, kan selvfølgelig også få pengene tilbage – helt frem til og med 28. februar 2021 – på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dkog medsende dit bank registrerings- og kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit bank registrerings- og kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

 

Værkets billetsalg er i øjeblikket lukket og det er derfor ikke muligt at møde fysisk op. Kontakt os i stedet på billet@vaerket.dk.

 

 

I en ny road-comedy af Vase & Fuglsang kan du opleve Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard som to mænd, der må slå pjalterne sammen, selvom det eneste, de deler, er en eks-kone.

Du befinder dig i en glohed lufthavn i Nordspanien. Security-køen strækker sig så langt øjet rækker, og dine dundrende tømmermænd bliver hverken mindre af heden, eller det faktum at dit fly viser sig at være aflyst. Som et kirsebær på toppen render du ind i en irriterende, selvfed blærerøv. Kan det blive værre? Ja, for narren var ham, der løb med din kone – og nu er I nødt til at følges hjem.

Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles – udover lige: rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen. Lykkegaard og Ellegaard fortsætter i eks-mænd deres succesfulde parløb med Folketeatret, der i 2018 gav os Livet – hvor svært kan det være, og som nu er aktuelle i denne komedie iscenesat af landets største revy-duo Vase og Fuglsang.

Forestillingen er en del af Teaterpakken – en samlet billetpakke, hvor du kan samle sæsonens store oplevelser – uden bøvl.