Dopha

Fredag 28. maj 2021

Koncerten er grundet corona-nedlukningen flyttet til ny dato: 28. maj 2021. Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Dopha er på ingen tid blevet et af dansk pop-musiks største skud på stammen. Dopha er fra Randers-forstaden Romalt og har inden sit store gennembrud været en del af Turbinens talentudviklingsprogram. Vi glæder os til at Dopha på hjemmebane i foråret!

Med musikalske forbilleder som Lana Del Rey, Taylor Swift og Norah Jones har Sofie Daugaard – eller Dopha – fundet sin helt egen hylde i det danske pop-landskab. Med fængende melodier og medrivende vokal med en kombination af barnlig betoning og moden eftertænksomhed skaber Dopha et musikalsk indtryk, der bliver siddende i hovedet, også efter musikken er slukket.

I foråret vender Dopha hjem til Randers og Turbinen, hvor hun i flere omgange har været en del af talentudviklingsprogrammet og har spillet opvarmningskoncerter for blandt andre Nicklas Sahl og Aura. Nu er turen kommet til hendes helt egen headliner-turné, der i foråret altså bringer hende forbi Turbinen sammen med et fuldt orkester bag sig – og en forvarslet fuldlængdeudgivelse i rygsækken.

Support: Beinir