DMA Blues 2022

Onsdag 17. august 2022

Vær med til landets største hyldestfest til bluesmusikken og dens mange ansigter, når DMA Blues for sjette år i træk lægger vejen forbi Randers.

Det bliver for sjette gang i træk, at Randers trækker i det bluesede festtøj, når der skal deles statuetter ud til landets bedste bluesmusikere. Det bliver en festlig, genreudvidende aften for alle musikelskere, både udøvende og publikum, der vil opleve forskellige inkarnationer af bluesens mange ansigter. Fra det traditionelt forankrede til det overraskende – alt sammen med en tydelig blå tråd gennem musikken.

Om prisuddelingen og bluesfejringens tilbagevenden udtaler Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

“Bluesmusikken er jo uden tvivl en af de vigtigste grundsten for det meste af den musik, vi til daglig præsenterer på Turbinen, og det er simpelthen fantastisk, at vi nu for sjette gang får lov at åbne dørene for årets største bluesfest her i Randers. Genren har traditionelt set altid haft gode kår her i byen, og sammen med vores gode samarbejdspartnere glæder vi os til endnu en storslået aften i de blå toners tegn.”

Vær med til at bestemme, hvem der skal nomineres

Frem til 30. april kan alle byde ind med, hvilke danske kunstnere, der skal hyldes den 17. august. Der er åbnet for indstillinger i fire kategorier, og det er ud fra de indstillinger, at en dansk/international DMA Blues-jury vil foretage deres nomineringer. Kategorierne er i år:

‘Årets Danske Bluesudgivelse’: Nominer her

‘Årets Blues Livepris’: Nominer her

Talentprisen ‘Ud Af Det Blå’: Nominer her

Ildsjælprisen ‘Årets Hoochie Coochie Man/Woman’: Nominer her

 

Hold øje med denne side, hvor vi løbende offentliggør aftenens program samt ikke mindst de nominerede til årets kategorier (de nominerede offentliggøres 30. maj).

DMA Blues på Turbinen i Randers afvikles i Ridehuset onsdag 17. august, og vi glæder os!


DMA Blues 2022 arrangeres af JazzDanmark, ROSA, Tempi (genreorganisationen for folk, world og beslægtede musikalske strømninger) samt Turbinen, Randers med støtte fra Randers Festuge og Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik.