D-A-D

Fredag 28. maj 2021

På grund af corona-situationen er koncerten flyttet til ny dato - 28. maj 2021. Billetkøbere har fået direkte besked.

D-A-D  – et af Danmarks største rockbands nogensinde – bringer i 2021 ud til folket – og rykker højenergiske live-performance ind i intime omgivelser i Værkets Store Sal med hele to koncerter for siddende publikum.

D-A-D har siden begyndelsen af start-80’erne været garanter for langhåret, melodisk heavy-rock, vred vokal og glimt i øjet. Med den vindende kombination har de erobret ikke bare et velvoksent dansk publikum, men fundet fans af deres selvudnævnte ko-punk over hele verden.

Nu bytter brødrene Binzer, Laust og Stig så de store arena-turnéer og kæmpekoncerter ud med en lidt mere intim koncertform for et begrænset publikum i Værkets Store Sal – men med mindst lige så meget tilstedeværelse og energi, som er D-A-Ds varemærke.

“Her skal man bare spille meget bedre. Koncerter overkompenserer ofte med masser ild og kanonslag, men her har vi ikke scenografien at støtte os op af. Musikken spiller den største rolle, og det passer supergodt til vores bands udvikling. Vi har efterhånden nået en alder, hvor vi tror på vores egen karisma. Hvis vi ikke gjorde det, ville vi føle os meget nøgne og udsatte,” siger Jesper Binzer.

Der er attitude-fuld ko-punk og revsende guitar-riffs galore, når D-A-D indtager Værket og giver os alle en tiltrængt højoktanindsprøjtning af ren, rå energi!