CV Jørgensen

Torsdag 16. august 2018

RandersUgen 2018 får fornemt besøg, når CV Jørgensen og band giver koncert på Værket.

Man har ikke kunnet opleve Carsten Valentin Jørgensen på en scene i otte år, men nu spiller han en totalt udsolgt turné i foråret og en række festivaljobs i løbet af sommeren. I RandersUgen 2018 kan hans trofaste og store publikum se frem til en indendørskoncert i Store Sal. Med sig har han et formidabelt hold, som består af guitarist Rune Kjeldsen, bassist Knut Henriksen, trommeslager Gert Smedegaard og guitarist Gustaf Ljunggren.

Vi glæder os meget til at kunne præsentere en af Danmarks absolut dygtigste sangskrivere på scenen. CV Jørgensens enorme bagkatalog med klassikere som ’Costa del Sol’, ’Entertaineren’ og ’Bellevue’ har for længst sikret ham en fornem plads i dansk musikhistorie, og måske vi også kan se frem til nogle af de nye sange, der konstant arbejdses på?

Som opvarmning er der hele to fantastiske singer/songwriters på programmet. Tidligere frontmand for Ulige Numre, Carl Emil Petersen, og dansk-islandske Kajsa Vala.

Dansk-islandske Kajsa Vala betager publikum med sin blanding af rock, folk og country og sin stemme, der er både stærk og sårbar. Yderligere er hun en fremragende guitarist, og i foråret spillede hun solo i Turbinens Lounge til stor begejstring. Sangerinden trækker på både sine skandinaviske rødder og den amerikanske Nashville-sangskrivertradition, og hun fik for sin optræden ved dette års Spot Festival fem ud af seks stjerner i musikmagasinet Gaffa.

Carl Emil Petersen er bedst kendt som frontmand i Ulige Numre og manden bag deres store hits som ”Frit Land” og ikke mindst hovedstadshyldestsangen ”København”. I oktober sidste år debuterede han som solist med albummet ”Natradio”, der af Politikens anmelder Kim Skotte fik fem ud af seks hjerter og beskrivelsen:
”Et album, der livgivende og noget nær tidløst afbalancerer indre uro og musikalsk overblik.”

Opvarmningen starter kl. 20., og CV Jørgensen går på ca. kl. 20.45.