Copenhagen Drummers – FEEL GOOD TOUR

Fredag 11. marts 2022

Glæd dig til en helt speciel koncertoplevelse, når Copenhagen Drummers vender tilbage til Værket med deres spritnye show: FEEL GOOD TOUR!

Der er lagt op til et brag af en fest i selskab med drengene fra det energiske og kreative trommeband, der leverer et show med utraditionelle instrumenter, alternative genre-clash, tunge beats og melodiske passager. Copenhagen Drummers byder desuden på et spektakulært lysshow, nøje planlagt koreografi og masser af humor, der tager publikum med ind i et fantasifuldt og tryllebindende univers. En koncertoplevelse af de ekstraordinære!

FEEL GOOD TOUR er Copenhagen Drummers’ første show efter deres jubilæum i 2020. Denne gang er perspektivet fremadskuende og stærkt fokuseret på glæde, begejstring og højt humør. Drengene udtaler i den forbindelse: ”Vi glæder os som små børn til at komme rundt i landet og spille for folk igen. Vi lever af den energi vi får fra publikum, og vi har savnet det helt vildt. Den her turné er unik, fordi det bliver en forløsning efter corona-krisen, og oven i hatten har vi en hel del nye numre klar, som vi slet ikke kan vente med at spille live for publikum for første gang nogensinde”.

Copenhagen Drummers har, siden de i 2010 vandt TALENT på DR1, spillet mere end tusind shows i både ind- og udland. I 2013 akkompagnerede de Emmelie De Forest, og vandt Det Internationale Melodi Grand Prix. Gennem de seneste syv år har gruppen turneret i Danmark med egne shows, ligesom de har optrådt i forbindelse med flere store tv-begivenheder såsom DR’s Store Juleshow, Hjertegalla og HKH Kronprins Frederiks’ 50-års fødselsdag, som fandt sted i et fyldt Royal Arena.

I marts 2022 kommer turen atter til Værkets Store Sal, og vi glæder os til at byde Copenhagen Drummers velkomne til Randers til endnu en kæmpe energiudladning!

By the way: vidste du, at Copenhagen Drummers har leveret et EM-nummer, der hylder fællesskabet og det danske herrelandshold? Se og lyt i videoen herunder, og find flere tracks på gruppens YouTube-kanal 🙂