Claus Hempler Solo

Få billetter
Fredag 14. oktober 2022

Den croonende konge af cool lægger vejen forbi Turbinen med sin guitar og sin kuffert fuld af musikalske mursten!

Siden udgivelsen af ‘Kuffert fuld af mursten’ i 2019 har Claus Hempler optrådt for fulde sale over hele landet. For første gang nogensinde skrev han på dansk og det gav et helt nyt liv til musikken. Sange som ‘Jeg Drømmer Om En Sang’, ‘Op’ og ‘Navnet Er Hempler’ streames og spilles stadigt flittigt på radioen.

Det er med udgangspunkt i de sange – og måske flere nye finder plads på sætlisten – at Hempler besøger Turbinen med sin guitar.

Claus Hempler modtog januar 2020 to priser ved Steppeulven (Årets Album og Årets Tekstforfatter), derudover vandt han i 2020 også to Carl-priser (Årets Komponist og Årets Tekstforfatter) og er desuden modtager af både Dan Túrell-medaljen og F.P. Jacs Mindelegat.

Om Claus Hemplers besøg siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

Kongen af cool kommer tilbage til Turbinen! Det er efterhånden gået de færrestes næse forbi, at Claus Hempler i dén grad har ramt plet med sit seneste album, ‘Kuffert fuld af mursten’. Her beviser han, at han flot mestrer at croone igennem på dansk med næsten overlegen charme og elegance.

Jeg husker tydeligt, hvordan Claus Hempler uden besvær charmerede alt og alle, når han besøgte Randers i mine teenageår. En evne, der ikke er falmet med årene. De store sange kommer helt tæt på, når han står alene på Turbinens scene denne aften med sin guitar.