City Singler 2019 – Gammel vin på nye tasker

Fredag 4. oktober 2019

Der er garanti for sjove sketches, lækre sange samt flotte og vilde kostumer, når City Singlerne indtager Store Sal til næste efterår med deres ærlige og morsomme kvindekomik, der samtidig kan fejre 10-årsjubilæum.

Oplysning fra arrangøren:
Nyt koncept! En rygskade har vist sig at være mere drilsk end først antaget, og Anne Louise Hassing når desværre ikke at blive klar til at lave liveshows og må derfor trække sig fra scenen i det nye show. Hun medvirker dog fortsat som kreativ kapacitet og via sjove indslag på storskærme i selve showet.
Se mere her: https://www.agenzy.dk/shows/city-singler-gammel-vin-paa-nye-tasker/

Sketches om skedesvamp og hyldestsange til “Far-kroppen” – det er som regel uden meget filter, når de fire City Singler humoristisk spidder kvinders hverdagsliv i alle dets skønne, kiksede, smukke og uperfekte aspekter. Til efteråret 2019 er de klar med endnu et show i rækken denne gang med titlen: ‘Gammel vin på nye tasker’, der kommer til Værket 4. oktober 2019.

Selvom der har været små udskiftninger undervejs blandt de medvirkende såkaldte ’singler’, så er det samme koncept, som har underholdt og begejstret publikum gennem snart ti år. City Singlerne kan nemlig med deres turné i 2019 markere 10-årsjubilæum, og de lover sjove sketches, lækre sange samt flotte og vilde kostumer.

City Singler består af revy- og teaterskuespiller Trine Gadeberg, sanger og skuespiller Kaya Brüel, Anne Louise Hassing, der er kendt fra Krøniken og Badehotellet, samt komiker og skuespiller, Anne Sofie Espersen.

Tidligere medlemmer af kvindekvartetten tæller bl.a.: Vicki Berlin, Sofie Stougaard og Sofie Lassen-Kahlke.

Anmelderne sagde om sidste show:
Jeg synes, deres komik er universel – BT.

Som et show, der får mennesker til at grine sammen, fremtræder City Singler som en unik Østersøens perle – Scenekanten

Ironisk og lige på – Frederiksborg Amts Avis.