Cirque Berserk

Lørdag 13. oktober 2018

Hæsblæsende Action Cirkus med akrobater, slangemennesker, knivkastere og motorcykelræs i dødsdromeburet!

★★★★★
Great for kids, and even better for adults
THE SUN

I samarbejde med vores mediepartner, Jysk Fynske Medier, tilbyder vi rabatbilletter til 275,- for voksne og 175,- for børn under 12 år. Du finder rabatbilletterne inde hos Jysk Fynske Mediers fordelsside – ved at trykke lige her.

Du kan godt forberede dig på en hæsblæsende oplevelse ud over det sædvanlige, når Storbritanniens største teatercirkus, Cirque Beserk, til efteråret kommer til Randers. At Cirque Beserk er et teatercirkus, betyder ganske enkelt, at det er skabt specielt til teatersale. Ellers har det alt det, et cirkus skal have – og mere til.

De over 35 artister og vovehalse på scenen kommer fra ti forskellige lande og byder blandt andet på yndefuld og dramatisk akrobatik og nervepirrende stunts. Således kombinerer de moderne cirkuskunst med action, der får adrenalinet til at styrte rundt i kroppen. Flere af artisterne er 10. generation i deciderede cirkusfamilier, så de ved, hvad de laver, når de iført spektakulære kostumer kaster sig rundt i et metalbur på en motorcykel i det legendariske ”Globe of Death”-show, når de danser med ild, skyder med pile mod levende objekter eller lader sig skyde ud fra en katapult.

Vi hilser fra holdet bag Cirque Beserk og siger: Don’t miss it!