Christian Fuhlendorff – Det sjovt

Fredag 10. september 2021

Dette show er grundet coronasituationen flyttet til ny dato i efteråret - 10. september. Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Christian Fuhlendorff vender i 2021 tilbage til den klassiske stand-up, som han brød igennem i. Nul revy-sange, nul udklædning og ingen kæmpe scenografi. Bare én komiker, en mikrofon og tilbage til udgangspunktet – at gribe mikrofonen og smadre salen.

Den succesfulde komiker, tv- og radiovært Christian Fuhlendorff er på landevejene igen i 2021. Han kommer i foråret forbi Randers og Værket. Og det nye show hedder ‘Det Sjovt’, fordi det ganske enkelt “bare” skal være sjovt. Der er ingen rød tråd, pointe eller påklistret moral – der er bare jokes, jokes, jokes fra en af kongerigets allermest morsomme.

“Jeg vil bare gerne tilbage til udgangspunktet – én person og én mikrofon – gribe aftenen og bare smadre salen! Nul revy-sange, nul udklædning og ingen kæmpe scenografi. Og for guds skyld ingen forproducerede tv-klip! Jeg vil tilbage til det, der gjorde, at jeg forelskede mig i genren for 20 år siden,” siger Fuhlendorff.

Fuhlendorff har igennem 20 år skinnet igennem på den danske comedy-scene med sin egen unikke blanding af absurditeter, hurtige replikker og underholdende observationer fra verden omkring ham – og ikke mindst hans egen familie. Det er det, der ligger til grund for hans jokes og det, som publikum kan se frem til. Uden at blive belærende.

“Prøv at hør’, jeg er fra Amager og har en lunken 10. klasseseksamen. Hvad fanden ved jeg om noget? For mig er verden én stor joke, og jeg vælger at grine af den for at overleve. Skulle jeg tage det hele seriøst, så kunne jeg lige så godt skyde hovedet af mig selv. Pis, det lød næsten som et budskab! “Ikke at have et budskab er også et budskab”. Fuck off!” siger han.