Burhan G – Akustisk

Torsdag 25. februar 2021

I forbindelse med corona-udbruddet og regeringens anvisninger pr. 11/3-20 gennemføres ingen af Værkets arrangementer i marts. Det betyder også, at Burhan G-koncerten flyttes til ny dato - til den 25. februar 2021.

Dine billetter er automatisk gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.

Skulle du være forhindret i at deltage i den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge retur – helt frem til og med 1. maj 2020 – på følgende måder:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem.
    OBS – Værkets billetsalg er lukket frem til mandag 30. marts.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

OBS – Værket er lukket ned som følge af corona-udbruddet til og med 29. marts. Det betyder, at vi behandler refusion og eventuel ombytning af billetter fra mandag 30. marts.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og udbeder os tålmodighed og forståelse.

Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsener,
Værket • Turbinen

_

Det er svært at sige ‘Burhan G’ uden også at sige følelsesladede ballader og danseskoskridtende pophits. Burhan G har siden debuten ‘Playground’ i 2004 fået piger til at hvine og publikum til at danse. Siden har han bevæget sig væk fra engelske tekster og produceret adskillige radiohits som ‘Kalder Mig Hjem’, ‘Jeg vil have dig for mig selv’ og selvfølgelig ‘Tættere på Himlen’ med Nik&Jay.

Han er normalt kendt for storslåede sceneproduktioner og stramt koreograferede optrædener, men nu har hitmageren givet sig selv et interessant, kunstnerisk bespænd. Alle de kendte sange skal genfortolkes i et intimt og akustisk univers. Glæd dig til at opleve Burhan G på en helt ny måde, når han lader publikum komme endnu tættere på ham og musikken sammen med udvalgte musikere og korsangere og giver sine hits en helt ny form for indlevelse i Værkets Store Sal.