Burhan G – Akustisk

Lørdag 14. marts 2020

Kom helt tæt på pop- og r'n'b-stjernen i en intim koncert, hvor de største hits gentænkes i en akustisk form med kun to musikere og en korsanger.

Det er svært at sige ‘Burhan G’ uden også at sige følelsesladede ballader og danseskoskridtende pophits. Burhan G har siden debuten ‘Playground’ i 2004 fået piger til at hvine og publikum til at danse. Siden har han bevæget sig væk fra engelske tekster og produceret adskillige radiohits som ‘Kalder Mig Hjem’, ‘Jeg vil have dig for mig selv’ og selvfølgelig ‘Tættere på Himlen’ med Nik&Jay.

Han er normalt kendt for storslåede sceneproduktioner og stramt koreograferede optrædener, men nu har hitmageren givet sig selv et interessant, kunstnerisk bespænd. Alle de kendte sange skal genfortolkes i et intimt og akustisk univers. Glæd dig til at opleve Burhan G på en helt ny måde, når han lader publikum komme endnu tættere på ham og musikken sammen med udvalgte musikere og korsangere og giver sine hits en helt ny form for indlevelse i Værkets Store Sal.