Bull & Hjorth

Torsdag 3. december 2020

Det musikalske makkerpar Gorm Bull og Palle Hjorth bringer hyggen ind på Turbinen til december med lidt Halfdan Rasmussen, lidt Morten Nielsen - og en lille smule jul.

Gorm Bull og Palle Hjorth er kendt for at spille danske sange med masser af indlevelse. Deres seneste album ‘Alt er Nu’ landede i foråret 2019, og i juni samme år fulgte de op med enkelte ‘Sommerserenader’, som er udgivet digitalt.

Guitarist og sangskriver Gorm Bull og tangent-betvinger Palle Hjorth har som Bull & Hjorth skrevet bøger og albums sammen. De såede kimen til det seneste, ‘Alt er Nu’, tilbage i 2017, da Gorm Bull havde gennemført ‘Gorms Åndelige Benspænd’, hvor han skrev én tekst hver dag i hele 2016. I sidste ende havde han sat musik til 50-60 digte, og sammen med Palle Hjorth gik han i gang med at udvælge det bedste dusin. Det blev til pladen ‘Alt er Nu’.

Folkemusik i Randers inviterer til koncert på Turbinen 3. december med Bull & Hjorth, hvor duoen kaster sig over Halfdan Rasmussen, Morten Nielsen og så en lille smule jul.