Bremer/McCoy

Fredag 4. februar 2022

Koncerten er grundet corona-nedlukningen flyttet til ny dato - 4. februar 2022. Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Jonathan Bremer og Morten McCoy vender tilbage til Turbinen med deres melodiske og meditative dub-jazz og skaber et intimt, musikalsk rum med auditiv balsam for sjælen.

I januar 2020 tog den dub-jazzede duo Jonathan Bremer og Morten McCoy Turbinens Lounge med på en meditativ rejse ud atmosfæriske lydlandskaber ved en intimkoncert for 45. Nu vender den anmelderroste duo tilbage til Turbinen i en større koncert kun bevæbnet med kontrabas og klaver.

Bremer/McCoy har været pris-nomineret til Steppeulven for bl.a. ’Årets Musiker’ og ’Årets Komponist’ mere end en gang, de har fået opmærksomhed i udlandet og præsteret udsolgte koncerter på
Copenhagen Jazzhouse og Bremen Teatret i København – ligeledes mere end en gang. Bremer/McCoy er med andre ord et varmt navn.

Jonathan Bremer, kontrabas, og Morten McCoy, klaver, har kendt hinanden det meste af livet, og har spillet sammen siden 2012 – og i oktober 2019 udgav de deres fjerde album sammen, ‘Utopia’. Pladen er udgivet i samarbejde med Bremer/McCoy Music og ’Talking Heads’-frontmanden David Byrnes label – ’LUAKA BOP’ – i New York. Herpå fortsætter de rejsen ind i et forunderligt lydunivers skabt af to perfektionistiske og uhyrligt talentfulde barndomsvenner.