Bremer/McCoy

Fredag 4. februar 2022

Jonathan Bremer og Morten McCoy vender tilbage til Turbinen med deres melodiske og meditative dub-jazz og skaber et intimt, musikalsk rum med auditiv balsam for sjælen.

I januar 2020 tog den dub-jazzede duo Jonathan Bremer og Morten McCoy Turbinens Lounge med på en meditativ rejse ud atmosfæriske lydlandskaber ved en intimkoncert for 45. Nu vender den anmelderroste duo tilbage til Turbinen i en større koncert kun bevæbnet med kontrabas, klaver og en masse sange, bl.a. fra det spritnye album ‘Natten’.

Bremer/McCoy har været pris-nomineret til Steppeulven for bl.a. ’Årets Musiker’ og ’Årets Komponist’ mere end en gang, de har fået opmærksomhed i udlandet og præsteret udsolgte koncerter på
Copenhagen Jazzhouse og Bremen Teatret i København – ligeledes mere end en gang. Bremer/McCoy er med andre ord et varmt navn.

Jonathan Bremer, kontrabas, og Morten McCoy, klaver, har kendt hinanden det meste af livet, og har spillet sammen siden 2012. De udgav i oktober 2019 deres fjerde album sammen, ‘Utopia’. Pladen er udgivet i samarbejde med Bremer/McCoy Music og ’Talking Heads’-frontmanden David Byrnes label – ’LUAKA BOP’ – i New York. Nu er de klar med deres næste album, ‘Natten’, der udkommer sidst i oktober 2021, og er inspireret af det store kosmos, solnedgange og de nordiske skove. Jonathan og Morten beskriver albummet som deres mest frie og transcenderende til dato – så glæd dig til at blive indhyllet i Bremer/McCoys toner, når de kommer til Turbinen!