Bilisten – Bonusforestilling

Onsdag 18. marts 2020

Vi mennesker er altid på vej. Men hvilken type menneske bliver vi, når vi sætter os ind bag rattet?

Vi lever i en tid, hvor vi bevæger os som aldrig før. En tid, der hylder udvikling, flow, proces, og når vi vokser, vækster eller flytter os. En tid, der ikke er for de stillestående.

I ‘Bilisten’ møder vi en mand i skikkelse af skuespiller Frank Thiel, der udmærket ved, hvem han er. Han er nemlig én, der er på vej. Én, der er på vej til meningen med det hele, og som gør sit aller ypperste for at komme derhen.

Tag med ‘Bilisten’ på tur rundt om det moderne menneske omkring pendlerliv, trængsel, frihed, trafikregler, opråb til medtrafikanter og alt det, der gør os til de mennesker, vi bliver, når vi sætter og ind bag rattet.

Forestillingen ‘Bilisten’ er en gratis bonusforestilling, som Randers Teaterforening og Værket eksklusivt kan præsentere til køberne af Teaterpakken 2019/20, fordi vi sammen sidste år modtog Turné-Teater-Prisen 2018 – og herunder fik forestillingen med i præmie.

Tilbuddet er eksklusivt for Teaterpakkekunder, og du tilføjer blot ‘Bilisten’ i din kurv, når du bestiller Teaterpakkens forestillinger, og så får du den med gratis.
Tilvalget skal foretages samtidig med køb af Teaterpakken, og der er begrænsede billetter.

Teateroptakt
Mød skuespiller Frank Thiel, når han holder optakt til ‘Bilisten’ kl. 18.00 i Koncertsalen.
Det er ganske gratis, og du kan bestille kaffe, kage eller et glas vin i KGBio efter optakten. Bestiller du inden optakten, kan der stå en sandwich klar til dig i Café Sven Dalsgaard efter optakten.
Se mere her.