Benjamin Hav & Familien – BIG SHOW!

Lørdag 28. oktober 2023

Go BIG or go home. Det er hvad Benjamin Hav og hans band Familien tænker med deres næste turné – og det er derfor, du finder dem i Ridehuset til en KÆMPESTOR fest i oktober!

Sidst Benjamin Hav & Familien turnerede på landets festivaler og spillesteder var det til store roser, posefulde af anmelderstjerner og begejstret modtagelse af publikum, der blev mere end blæst bagover.

Det er generelt svært at finde fyldestgørende superlativer til Benjamin Hav & Familiens koncerter, men ’genialt’, ’innovativt’ og ’rablende vanvittigt’ er nogle af de ord, der går oftest igen. Og dem har de sat sig for at overgå med deres kommende turné ’BIG SHOW!’, der naturligvis bringer dem forbi Værket i Randers, hvor de indtager Ridehuset med et helt nyt show, der bliver endnu større, endnu vildere og endnu mere som aldrig før.

De lover, at det bliver helt anderledes, end hvad man har set tidligere i Danmarkshistorien, og at det bliver større end det største, man kan forestille sig som en lille dansker!

Benjamin Hav forklarer:

Sidste år lavede vi noget small-timer, der virkede BIG!  Derfor mener jeg, at det nu er tid til at lave noget, der er sådan ægte BIG! Så må vi se, om vi er for meget nogle small-timere til, at det bliver rigtig BIG, eller om vi kan få det helt op og blive BIG BIG! Grundlæggende tror jeg på, at det bliver BIG SHOW! For Familien har lovet mig, at de vil gøre, hvad der skal til. De gør jo altid alt, hvad jeg beder dem om, så derfor kan showet næsten kun blive the BIGGEST SHOW THAT THE WORLD HAS EVER SEEN EVER BEFORE ON THIS PLANET BIG!! Det er BIG!”

Med sig på scenen har Benjamin sit trofaste band, Familien, som består af Emil Falk (guitar), Birk Nevel (percussion), Kristoffer Sjelberg (trommer), Bastian Sjelberg (bas), Andreas Stigkær (keys), Troels Mørkenborg (danser/kor/blæser) og Torben Jensen (danser/kor/blæser), der tilsammen giver samtlige numre i sættet helt nyt liv med deres flamboyante live-versioner af sange som ’Den Dejligste Boy’, ’Musse’ og ’Cannelloni & Kød’ samt Benal-hitsene ’Uh Babe’ og ’Nu Her’.