Op ad bakke? – foredrag v/ Chris MacDonald

Torsdag 6. februar 2020

Sundhedscoachen og foredragsholderen Chris MacDonald kommer til Værket med et nyt humoristisk og inspirerende foredrag - med den velkendte kombination af humor, inspiration og videnskab.

“Det handler ikke om at have det godt hele tiden, men om at øge sandsynligheden for at have det godt,”. Med de ord som inspirerende grundtema er den amerikanske sundhedsguru og foredragsholder Chris MacDonald klar til at inspirere og underholde Store Sal til foråret med sit nye foredrag ‘Op ad bakke?’.

Ifølge amerikaneren er det blevet svært at forholde sig til sundhed som mennesker i en tid, hvor tips, tricks og guidelines oversvømme informationsstrømmene.
Skal du drikke mælkebøtte-juice, spise stenalderkost eller putte ingefær i ørerne? Lægge mobilen fra dig eller hente endnu en sundhedsapp? Skal du “stå fast” eller udvikle dig for ikke at gro fast?

Det er i sig selv ikke kun negativt. Det må ifølge amerikaneren være et udtryk for, at vi er godt kørende, når vi kan diskutere spelt eller soya. Men det kan også gå hen og gøre opfyldelsen af vores fundamentale behov dækket til at være en tur ‘Op ad bakke’. For det handler i virkeligheden om at gøre det så let som muligt at have det godt. Det kan du høre amerikaneren tale mere om i Store Sal til februar.

Chris MacDonald:
Chris MacDonald er uddannet human fysiolog og samtidig en af landets mest erfarne foredragsholdere, der, som en af de få, konstant udvikler sine foredrag med nyt indhold og nye formidlingsteknikker. Med en billet i hånden får du derfor en fantastisk cocktail af både underholdning i verdensklasse og masser af videnskabeligt input fra øverste hylde.

Chris har valgt at donere 100% af sit honorar for aftenen til organisationen Just Human. Så når du køber billet til Chris’ foredrag, støtter du det gode formål.